Hairstrokes techniek voor natuurlijke wenkbrauwen.

Geplaatst door: Nadine Datum: .

Vanaf nu nu kunt u bij Beautycare Geldrop ook uw wenkbrauwen laten verfraaien door middel van de Hairstrokes/Haartjes techniek.

De Hairstrokes/Haartjes techniek is een hele speciale techniek die een mooie en “natuurlijke look”geeft aan uw wenkbrauwen.

Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er “net” even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Iedereen kan streepjes maken op de huid, maar het gaat erom hoe die streepjes / haartjes aangebracht worden en of deze bij de vorm, kleur, type e.d. passen. Hairstrokes mag nooit een “streperige” wenkbrauw zijn, maar moet natuurlijk overlopen in uw natuurlijke wenkbrauw en bij geen aanwezige haartjes moet het ook mooi en natuurlijk overkomen zodat u er zich gelukkig bij voelt.

Ook wanneer u helemaal geen haartjes meer heeft in de wenkbrauwen (Alopecia), is deze techniek erg mooi om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen.

Met de Hairstrokes/Haartjes techniek voelt u zich eigenlijk meteen “eigen” met uw wenkbrauwen, behalve dat de kleur de 1e week iets donkerder zal zijn. Het voelt direct goed wanneer u in de spiegel kijkt na de behandeling. Het ziet er meteen mooi uit. Laat het doen door iemand die hier ervaring in heeft om verdrietige ervaringen te voorkomen en laat u niet verleiden door goedkope aanbiedingen.

Laatste nieuws

Permanente Make-Up actie januari, februari & maart 2019

Januari, februari & maart 2019 is het weer zover! Hairstroke wenk...

Hairstrokes techniek voor natuurlijke wenkbrauwen.

Vanaf nu nu kunt u bij Beautycare Geldrop ook uw wenkbrauwen laten ver...

De hele maand December 2014, 10% korting op de Alcina Make-Up lijn.

De hele maand December 2014  ontvangt u 10% korting op de Alcina Make...