UltimateCare behandeling

Meer informatie:

UltimateCare – Firming Treatment

Naarmate wij ouder worden, zal de celvernieuwing in de huid trager verlopen. De stevigheid en elasticiteit in onze nemen huid af door afname van collageen- en elastineproductie. De lijntjes die ontstaan bij onwillekeurige en willekeurige spiercontracties ‘veren’ hierdoor minder makkelijk terug en de eerste blijvende lijntjes en rimpels worden zichtbaar. Dit wordt door velen als ontsierend ervaren, met name wanneer men een norse uitdrukking krijgt door die bekende, vervelende fronsrimpel.
Een goede vochtbalans is noodzakelijk om de huid zo gezond en soepel mogelijk te houden en hiermee het ontstaan van rimpels te vertragen. De Mimox serie van UltimateCare focust op de verzorging en vermindering van mimische rimpels als gevolg van spiercontracties.

De toegevoegde Acetyl-Hexapeptide heeft als actief component invloed op de vorming van lijntjes en rimpels door de spierspanning te verminderen en bestaande rimpels te verzachten. Het gebruik van het Appel Stamcel extract in deze behandeling zal dit proces ondersteunen door cellen tegen beschadiging te beschermen en de algehele huidstructuur te egaliseren en te verbeteren.
Het gebruik van antioxidanten brengt de huid in topconditie en vertraagt het verouderingsproces. Tonifiërende bestanddelen zoals het Dennen- en Muisdoornextract verhogen de huidspanning en hebben een egaliserende, straktrekkende werking.

Kom voor een UltimateCare behandeling van Dr. Tadlea naar schoonheidssalon Beauty Care Geldrop.