Permanente Make-Up

Meer informatie:

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up door Beauty Care Geldrop wel!

Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

3D Hairstrokes/Haartjes techniek

De 3D Hairstrokes/Haartjes techniek is een hele speciale techniek die een mooie en “natuurlijke look”geeft aan uw wenkbrauwen.

Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er “net” even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Iedereen kan streepjes maken op de huid, maar het gaat erom hoe die streepjes / haartjes aangebracht worden en of deze bij de vorm, kleur, type e.d. passen. Hairstrokes mag nooit een “streperige” wenkbrauw zijn, maar moet natuurlijk overlopen in uw natuurlijke wenkbrauw en bij geen aanwezige haartjes moet het ook mooi en natuurlijk overkomen zodat u er zich gelukkig bij voelt.

Ook wanneer u helemaal geen haartjes meer heeft in de wenkbrauwen (Alopecia), is deze techniek erg mooi om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen.

Met de 3D Hairstrokes techniek voelt u zich eigenlijk meteen “eigen” met uw wenkbrauwen, behalve dat de kleur de 1e week iets donkerder zal zijn. Het voelt direct goed wanneer u in de spiegel kijkt na de behandeling. Het ziet er meteen mooi uit. Laat het doen door iemand die hier ervaring in heeft om verdrietige ervaringen te voorkomen en laat u niet verleiden door goedkope aanbiedingen.

Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Enkele aspecten waarmee u rekening moet houden voor de behandeling.

Er zijn een paar aspecten waarmee u rekening dient te houden als u permanente make-up wilt laten aanbrengen bij uw specialiste.

Kleurintensiteit: Om tot een goed resultaat te komen, wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houdt rekening met het feit dat bijvoorbeeld wenkbrauwen zichtbaar donkerder zijn gedurende de eerste dagen. Laat permanente make-up niet vlak voor een belangrijk feest of andere gelegenheden aanbrengen. Liever ruim vooraf of erna.

Hygiëne: Om hygiënische redenen mag u gedurende acht dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee. Houdt dus rekening bij het aanbrengen van permanente make-up met uw vakantieplannen.

UV-licht: Zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. U mag gedurende acht dagen na de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank. Ook hier geldt dat u rekening moet houden met uw vakantieplannen.

De eerste dagen na de behandeling: Direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze zwelling verdwijnt echter weer binnen enkele uren. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze korstjes mag u niet zelf verwijderen, maar deze moeten uit zichzelf loslaten. In dit verband is het dan ook af te raden om in de eerste dagen na het aanbrengen van permanente make-up uw ogen op te maken.

Ook voor permanente make-up gaat u naar schoonheidssalon Beauty Care Geldrop.

Mag iedereen zomaar permanente make-up aanbrengen? Nee, hiervoor is een vergunning nodig die door de GGD wordt verstrekt. De GGD verstrekt deze alleen na een grondige inspectie. Meer informatie kunt u vinden op de site van veiligpmu.nl.