HydroActive behandeling

Meer informatie:

HydroActive – Moisturizing Treatment

Een goede vochtbalans is essentieel voor iedere huid. Dehydratatie is de allereerste oorzaak van huidveroudering, wat zichtbaar wordt als droogtelijntjes en dofheid. Zonder de juiste aandacht kan dit zich ontwikkelen tot zichtbare, blijvende rimpeltjes.
De basis van een mooie, gezonde huid bereik je met de HydroActive lijn van Dr. Tadlea. Met de Moisturizing Treatment leggen we de focus op optimale hydratatie, verzorging en comfort. Deze lijn kan al ingezet worden bij de jongere huidtypes, want juist een goed begin is het halve werk.

De sterk vochtbindende, balanserende en voedende ingrediënten bieden de huid de verzorging die het nodig heeft. Het toegevoegde Hyaluronzuur en Aloë Vera voorzien de huid in een uitstekende vochtbalans. Ook zal het de huid verfrissen en herstellen, ideaal voor gebruik in de zomermaanden om zonneschade te behandelen. Aloë Vera werkt als een natuurlijke genezer en antioxidant en vertraagt op deze manier het huidverouderingsproces. Het resultaat is een sterke, gezond functionerende huid met een prachtige glow die lang meegaat!

Kom voor een HydroActive behandeling van Dr. Tadlea naar schoonheidssalon Beauty Care Geldrop.